Jete lisee · KOOSTÖÖ

Gemossi E-pood ja sooduskood

Gemossi poega on meil soojad suhted juba tegelikult pikalt. Veel aastaid tagasi oli nende pood ainuke, kust sai suures valikus MONINi tooteid. Nüüd veidi enam kui pool aastat tagasi, avastasime selle poe enda jaoks uuesti ning neiu Jete leidis enda jaoks mahlad, mis on pikalt ka kogu pere lemmikud.
Täna saadeti meile suur kast head ja paremat. Suurem osa sisust oli muidugi Jete lemmikmahlad, lisaks olid banaani ja aprikoosi püreed, maasikasmuutit, viiruste vastu käte desinfitseerimisvahendit.
Gemoss sai hiljuti valmis ka oma E-poega, mis on ju praeguses karantiini olukorras supper. Sa ei pea kodust väljagi minema, haarad lihtsalt telefoni/arvuti ning lähed  https://www.gemoss.ee/shop/ registreerid end kasutajaks ning hakkad poodlema. Suurepärane on veel see, et kogu kauba saad kontakti vabalt kulleriga koju või otse lähimasse Omniva pakiautomaati.
KUNI Aprilli lõpuni, kehtib tootekood “toetame” https://www.gemoss.ee/shop/et/toetame-jetet-toetame , kui tellite Gemossi E-poest tooteid ja kasutate antud lingil olevat koodi, siis lisandub teie arvele 1€ ja selle eest saate 4 Jete Lisee lemmik mahla.

Suur Aitäh, Gemoss Eesti!!
Siit saab midagi maitsvat!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s