Jete lisee

Karantiin kodus

Olen mitmes facebooki postituses Jetet kiitnud, et tema füüsiline tervis on viimase kuu ajaga märkimisväärselt paranenud. Arusaadavalt on ka vaimne areng toimunud ja neiu on õppinud minuga manipuleerimise ära. Varem polnud muret, kui peale trenni tegemist või mängimist jäi ta omaette diivanile tegutsema, multikat vaatama, siis nüüd on see harv juhus, kui ta on nõus omaette olema. Süles on muidugi kõige parem olla, siis saab ringi vaadata ja see on lõbus. Lõunaune ajal on küll see, et tahab enda tuppa üksi, jääb seal tuttu või pikutab paar tundi vaikselt omaette.Suurust tuleb Ikka juurde küll, viimati kaaludes (umbes 2n tagasi) näitasid numbrid 9,6kg. Tallinnas oli viimati 8,4kg. Arvan, et sellise kaalutõusuga peaks dr.Kaasik rahul olema, tema visiit peaks meil mõne nädala pärast tulema, kuid karta võib, et lükkub edasi. Söömine on vähem vaevalisem, kiirem (oli hetki, kus toidukord kestis 2h) ja pingevabam mõlemale osapoolele. Endiselt on mingid toidud, mida sööme süstlaga (vedelamad püreed nt), kuid lusikaga ilusti kohupiima. Annan veidi aega, et harjuda ning proovime, siis uuesti 100% lusikale üle minna.
Minu enda jaoks tekib juba tunne, et hakkame kõik peast soojaks minema. Ilmad on nii heitlikud (vihmased või tuulised) olnud, et eriti õue ka ei saa. Vähegi suurema tuulega on Jetel hing kinni ja hüsteeriline nutt. Praegu loomulikult ühtegi teraapiat ei toimu, võimalik et isegi kuni Juunini mitte, seetõttu tulebki meil kogu töö teha ära kodus, raviarstide visiidid on tühistatud, kõige rohkem kahju mul silmaarsti ära jäänud visiidist. Kuna saime teada, et Jetel päris suur lühinägelikkus, siis oleks kiiremas korras prille vaja. Lisaks muidugi kõnnirobot, mida olime nii pikalt oodanud ja Aprilli algul pidi Pärnu Haigla Taastusravikeskusesse jõudma, aga nüüd tuli see jube haigus vahele. Õnneks on meil imelised ortoosid, mis aitavad seisutrenni teha. Sel hetkel on näha, kuidas viha on edasi viiv jõud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s